KALLIIT HOTELLIT

 Waldorf Astoria Jerusalem

Hotelli sijaitsee Jerusalemin keskustassa, 500 metrin päässä Jaffa-kadusta ja vanhastakaupungista. Kaikissa huoneissa on 46-tuumainen tv, minibaari, kahvinkeitin ja suihku. Hotellissa on 2 ravintolaa ja ilmainen Wi-Fi.  Mamila-ostoskeskus on vain 250 metrin päässä hotellista. Ben Gurionin lentokentälle on matkaa 41 kilometriä.  2 hengen huone on saatavilla alkaen 500 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Agron Street 26–28.

 

Inbal Jerusalem Hotel

Inbal Hotel sijaitsee Jerusalemin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä sekä uudesta että vanhastakaupungista. Hotellissa on ulko- ja sisäuima-allas, moderni liikuntakeskus, hierontaa ja saunoja. Hotelli sijaitsee osoitteessa Jabotinsky Street 3. Kahden hengen huone löytyy alkaen 370 euroa.

 

The American Colony Hotel

Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Jerusalemin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hotellin huoneet sijaitsevat 4 eri rakennuksessa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja moderni kylpyhuone. Hotellissa on uima-allas, gourmet-ravintoloita ja kuntokeskus

Kahden hengen huone alkaen 250 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Louis Vincent Street 1.

 

KESKIHINTAISET HOTELLIT

Capitol Hotel

Hotelli sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Vanhankaupungin muureista. Huoneet ovat yksinkertaisia, mutta siistejä. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, ilmainen Wi-Fi ja säädettävä ilmastointi. Joissakin huoneissa on myös parveke. Hotellin lähellä on monia ravintoloita, matkatoimistoja ja kauppoja. Hotelli sijaitsee osoitteessa  Salah Eddin Street 17. Kahden huoneen saa alkaen 68 euroa.

 

Check In Jerusalem

Check In Jerusalem tarjoaa itsepalvelumajoitusta vain noin 1,4 kilometrin päässä Länsimuurilta ja 1,5 kilometrin päässä Kalliomoskeijalta. Huoneistoissa on täysin varustettu keittiö, jossa on tavallinen uuni, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Kaikissa huoneistoissa on oma kylpyhuone ja pyykinpesukone. Hinta 2 hengelle alkaen 120 euroa. Huoneistohotelli sijaitsee osoitteessa Yaffo Street 37.

 

Beit Avital

Beit Avital on huoneistohotelli aivan Jerusalemin keskustassa. Huoneistoissa on minikeittiö, ilmastointi ja kylpyhuone. 2 hengen huoneen voi varata alkaen 89 euroa. Hotellista on matkaa Kalliomoskeijaan 2,5 kilometriä ja Länsimuurille 2,4 kilometrin verran. Wi-Fi on käytettävissä kaikissa hotellihuoneissa, ja se on maksuton. Hotelli sijaitsee osoitteessa Jafa 141.

 

Jerusalem Tower Hotel

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin tärkeimmistä historiallisista ja pyhistä paikoista. Kaikissa huoneissa on vakiona ilmastointi, kaapeli-tv ja oma kylpyhuone. Wi-Fi on käytettävissä maksutta hotellin yleisissä tiloissa. Hotellin ylimmistä kerroksissa sijaitsevista huoneista avautuu näkymät vanhaankaupunkiin. Kahden hengen huone alkaen 85 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Hillel Street 23.

 

EDULLISET HOTELLIT

Hotel Habira

Hotelli sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Kaikissa huoneissa on tv, suihku, minibaari, ilmastointi ja parveke. Wi-Fi on käytettävissä hotellin julkisissa tiloissa. Kahden hengen huone alkaen 108 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Ha-Havazelet 4.

 

The Jerusalem Little Hotel

Hotelli sijaitsee vanhassakaupungissa, 15 minuutin kävelymatkan päässä Jaffan portilta. Huoneet ovat yksinkertaisesti kalustettuja, ja niissä on kokolattiamatto, ilmastointi, suihku ja terassi. Kahden huone alkaen 64 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Jaffa Road 40.

 

Palm Hostel

Palm Hostel sijaitsee lähellä Jerusalemin vanhankaupungin kuuluisinta sisäänkäyntiä, Damaskoksen porttia. Hostellissa on huoneita omalla kylpyhuoneella, jaetulla kylpyhuoneella sekä makuusaleja. Yhden huone omalla kylpyhuoneella maksaa alkaen 40 euroa. Palm Hostel sijaitsee osoitteessa Haneviim 6.

 

Jerusalem Castle Hotel

Hotelli sijaitsee kilometrin päässä Mamilla-ostoskeskuksesta, jossa on ravintoloita, kauppoja ja kahviloita. Länsimuurille on matkaa 3,5 kilometriä ja Kalliomoskeijaan puolestaan 4 kilometriä. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on taulutelevisio, kirjoituspöytä, jääkaappi ja kahvinkeitin. Joissakin huoneissa on parveke, ja toisiin kuuluu jopa oma puutarha. Kahden hengen huoneen saa alkaen 71 euroa. Jerusalem Castle Hotel valittiin vuonna 2015 Vuoden hotelliksi. Hotelli sijaitsee osoitteessa Abarbanel  24.


Kommentit

Majoitus Jerusalemissa — 3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>