Majoitus

Efendi Boutique-hotelli on rakennettu kahteen historialliseen palatsiin, jotka ovat upeasti ja yksityiskohtaisesti restauroitu ja yhdistetty toisiinsa. Huoneet ovat korkeatasoisesti varusteltuja ja niissä on mm. ilmastointi, ilmainen wi-fi, LCD-tv ja DVD-soitin. Jokainen huone on sisustukseltaan uniikki. Näkymät huoneista ovat joko Välimerelle tai vanhaan kaupunkiin.  Hotellin yhteydessä toimii turkkilainen kylpylä, jossa on 400-vuotias turkkilainen sauna. Hotellissa on oma ravintola ja viinibaari, joka on rakennettu vanhaan, ristiretkeläisten aikaiseen viinikellariin. Hotellin suurella terassilla voi nauttia raikkaasta meri-ilmasta.  Hotelli huokuu ainutlaatuista tunnelmaa ja tarjoaa rentouttavan keitaan Akkon sydämessä. Hotellissa on 12 erilaista huonetta kolmessa kerroksessa Deluxe, Grand deluxe, Royal ja Presidental-kategoriassa. Huonehinnat sisältävät israelilaisen aamiaisen.  Kahden hengen huone alkaen n. 287 euroa. Osoite: Louis HaTshi’i Street.  Lisätietoja http://www.efendi-hotel.co.il/?categoryId=94169.

Akotika-boutique hotelli sijaitsee 700 metrin päässä vanhasta kaupungista, 1 km päässä satamasta ja 2,7 km päässä Bahian puutarhoista. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen wi-fi.  Huonehinnat sisältävät buffet-aamiaisen.  Kahden hengen huone alkaen n. 172 euroa. Osoite: Ha’Hagana 2. Lisätietoja http://akotika.business.site/.

Akkotel-hotelli sijaitsee vanhassa kaupungissa 400 metrin päässä satamasta ja vanhasta kaupungista. Kaupunginmuureihin rakennetussa hotellissa on kattoterassikahvila, josta on upeat näkymät vanhaan kaupunkiin ja Välimerelle sekä oma ravintola. Huoneissa on ilmastointi, ilmainen wi-fi, LCD-tv ja jääkaappi. Osoite: Salahuddin street 1. Huonehinnat sisältävät buffet-aamiaisen.  Kahden hengen huoneen hinta alkaen n. 140 euroa. Lisätietoja http://www.akkotel.com/.

Rimonim Palm Beach rantahotelli sijaitsee Välimeren rannalla 1,5 km päässä vanhasta kaupungista. Koko perheen hotellissa on ulko-allas (kesäkuusta lokakuuhun), kylpylä, kuntosali, tenniskenttä, squash- ja koripallokenttä. Huoneissa on ilmastointi ja lcd-tv. Hotellissa on oma ravintola ja israelilainen buffet-aamiainen kuuluu huoneen hintaan. Huoneen voi varata myös puolihoidolla, jolloin huonehintaan kuuluu myös illallinen. Perheen pienokaisille on saatavilla mm. kosteita liinoja, kylmää/lämmintä maitoa sekä kertakäyttöisiä ruokalappuja ilman lisämaksua. Kahden hengen huone puolihoidolla alkaen n. 164 euroa. Lisätietoja www.rimonimhotels.com/palm-beach-acre.

Edullinen ja siisti Château Akko guesthouse sijaitsee erittäin hyvällä paikalla, vain 100 metrin päässä vanhasta kaupungista, 100 metrin päässä turkkilaisesta basaarista ja 400 metrin päässä satamasta. Huoneissa on ilmainen wi-fi, ilmastointi ja kahvin- tai vedenkeitin. Kattoterassilla voi nauttia merinäkymistä. Osoite: Louis HaTshi’i Street. Kahden hengen huone alkaen n. 71 euroa.


Kommentit

Akko, majoitus — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>