Haifan parhaat ruokapaikat

 

Saksalaisessa siirtokunnassa, osoitteessa 38 Shderot Ben Gurion Avenue sijaitseva tunnelmallinen Fattoush tarjoaa varjoisan terassin Bahai puutarhojen lähellä. Ruokalistalla on mm. arabialaisia ja välimerellisiä annoksia. Täällä voi nauttia aamiaisen, lounaan tai illallisen. Avoinna joka päivä klo: 7.30 – 01.

Minna Tomei-ravintola tarjoaa laajan valikoiman makuelämyksiä viidestä eri aasialaisesta ruokakulttuurista. Tarjolla on mm. tuoretta sushia, intialaista ruokaa, thaimaalaisia, japanilaisia, vietanamilaisia sekä korealaisia annoksia. Ravintola sijaitsee Castra – keskuksessa, 8 Moshe Fliman St. Ravintola on avoinna klo: 12–24 joka päivä.

Druusiravintola El´Kheir tarjoaa kaupungin parasta libanonilaista ruokaa. Lähi-idän sekä välimerellisiä herkullisia aterioita ravintola on tarjonnut jo yli 20 vuoden ajan. El´Kheir sijaitsee 139 Ha-Nasi Avenuella. Avoinna tiistaista torstaihin ja sunnuntaisin klo: 12–16 ja 18-22 sekä pe-la klo: 12–22. Maanantait suljettu.

Pihviä, burgereita ja meksikolaista ruokaa saa uudesta, vuonna 2017 avatusta Steak Bar S&B ravintolasta, joka sijaitsee osoitteessa Natazon 17. Ravintola on avoinna sunnuntaista keskiviikkoon klo: 11–24, torstaisin ja perjantaisin klo: 11–02. sekä lauantaisin klo: 12–24. Menun ja hinnat voi tarkastaa ravintolan omilta sivuilta http://steakbar.co.il/?utm_source=tripadvisor&utm_medium=referral.

Artichoke – Food Boutique osoitteessa Sirkin St .27 tarjoaa 100 % vegaanista ruokaa. Tarjolla on lämpimien ruokien lisäksi erilaisia salaatteja ja jälkiruokia mm. vegaanisia juustoja ja jäätelöä. Avoinna maanantaista torstaihin ja sunnuntaisin klo: 8–19, perjantaisin klo: 8–16. Lauantaisin suljettu.

Ein Al Wadi ravintolassa voi maistella autenttisia arabialaisia makuja. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin klo: 11–22. Sunnuntaisin suljettu. Listalta löytyy kasvisruokien lisäksi vegaanisia vaihtoehtoja. Ravintola sijaitsee osoitteessa 140 Derekh ha-Atsma´ut.

Shrimps House tarjoaa merenantimia rannan tuntumassa osoitteessa 105 Kikar Haagana. Kala- ja äyriäisruokien lisäksi tarjolla on lasten menu, jossa on mm. kana-annoksia. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin klo: 12–22 ja sunnuntaisin klo: 12–17.


Kommentit

Ruokailu Haifassa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>