Tervetuloa Israeliin.com-sivustolle!

Israeliin.com on omistautunut tarjoamaan tietoa Israelin monipuolisista matkakohteista ja rikkaasta historiasta. Sivustomme keskittyy puhtaasti matkailuun ja kulttuuriin ilman poliittisia näkökulmia. Haluamme innostaa ja opastaa matkailijoita tutustumaan Israelin ainutlaatuisiin nähtävyyksiin sekä syventymään maan mielenkiintoiseen historiaan.

About-sivumme kautta voit oppia lisää sivustostamme, sen taustasta ja tavoitteistamme. Samalla kerromme, miten voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi yhteistyö- ja mainostusmahdollisuuksista kiinnostuneena.

Kommentointi ja yhteydenotto

Arvostamme lukijoidemme mielipiteitä ja kokemuksia! Voit kommentoida artikkeleitamme ja jakaa omat matkatarinasi käyttämällä sivun alapuolella olevaa kommenttikenttää. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia sivustomme kehittämiseksi.

Lisäksi voit jättää yhteydenottopyynnön sivun alaosassa, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluat tiedustella mainostusmahdollisuuksia. Voit myös lähtettää sähköpostia ylläpidolle: info@israeliin.com

Keskustelupalsta ja ylläpitäjät

Olemme suunnittelemassa keskustelupalstan avaamista, johon etsimme vapaaehtoisia ylläpitäjiä. Mikäli olet intohimoinen Israelin matkailun asiantuntija ja haluat osallistua sivustomme aktiiviseen kehittämiseen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Yhdessä voimme luoda entistäkin informatiivisemman ja inspiroivamman matkailuympäristön.

Kiitos, että valitsit Israeliin.comin matkailusi lähteeksi!

Yhteystietolomake

(lomakkeen tietoja ei julkaista vaan ne lähetetään ylläpidolle)