Kuten sanottu, Tel Avivin merkittävä rooli finanssimaailman keskuudessa ja saanut sen hintatason kapuamaan kohti taivaita.Varaudu siis kaivamaan kukkaroasi tavallista syvemmätlä, jopa hullunhalvoiksi mieltämiesi hostellien kohdalla.

 

KALLIIT HOTELLIT

Royal Beach Hotel Tel Aviv

Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee Tayelet promenadilla, Hayarkon- ja Herbert Samuel- katujen välissä. Kaikissa ylellisesti sisustetuissa huoneissa on työtila, minibaari, oleskelualue ja ylellinen kylpyhuone. Ben Gurionin lentokentälle on matkaa 16 kilometriä. Kahden hengen huone saatavilla alkaen 380 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Hayarkon 19.

 

Gordon Hotel&Lounge

Tämä neljän tähden boutique-hotelli sijaitsee Tel Avivin vilkkaalla ranta-alueella. Hotelli on yksi Tel Avivin Valkoisen kaupunginosan Bauhaus-rakennuksista. Kaikissa moderneissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla, ilmastointi ja oma kylpyhuone. Joissakin huoneissa on myös merinäkymät parvekkeelta. Jaffan vanhaankaupunkiin on matkaa 4 kilometriä. Hotelli sijaitsee osoitteessa HaYarkon 136. Kahden hengen huone varattavissa alkaen 265 euroa.

 

Al Boutique Hotel

Tämä neljän tähden hotelli sijaitsee 200 metrin päässä Rothschild-bulevardista. Nachalat Binyaminin ostosalueelle ja Carmelin torille on viiden minuutin kävelymatka. Ilmaiset kannettavat saa käyttöönsä pyynnöstä.  Banana-ranta on 1 kilometrin päässä. Kahden hengen huoneen hinnat ovat alkaen 152 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Montefiore 16.

 

KESKIHINTAISET HOTELLIT

Old Jaffa Hostel

Hostelli sijaitsee yhdellä Jaffan vilkkaimmista alueista eli aivan keskellä kuuluisaa kirpputoria ja 400 metrin päässä rannasta. Kahden hengen huoneen saa alkaen 67 euroa. Wi-Fi on käytettävissä hostellin yleisissä tiloissa ja se on maksuton. Hostellista voi saada lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen. Ben Gurionin lentokentälle pääsee helposti myös junalla 25 minuutissa. Lemmikkieläimet ovat sallittuja pyydettäessä. Old Jaffa Hostel sijaitsee osoitteessa Amiad 13.

 

Elias Hotel

Hotelli sijaitsee Hagolshim-rannan äärellä Bat Yamissa. Kaikissa huoneissa on tv, jääkaappi, keittolevy ja suihku. Useimmissa huoneista avautuu merinäköala. Kahden hengen huoneen hinta on alkaen 87 euroa. Hotelliin ovat lemmikkieläimet tervetulleita ennakkopyynnöstä. Elias Hotel sijaitsee osoitteessa Ben Gurion 43.

 

Ben Ari Apartment

Ben Ari Apartment -huoneistohotelli sijaitsee 100 metrin päässä Dizengothin ostoskeskuksesta. Tel Avivin keskustaan on matkaa noin puoli kilometriä. Huoneistoissa on keittiö, jossa on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Wi-Fi toimii koko majoituspaikan alueella. Lemmikkieläimet ovat pyydettäessä sallittuja. 1 makuuhuoneen huoneiston hinnat ovat alkaen 81 euroa. Ben Gurionin lentokentälle on matkaa 22 kilometriä. Ben Ari Apartment sijaitsee osoitteessa Bugrashov 100.

 

Telaviv Apartment

Huoneistohotellin huoneistoissa on minikeittiö ja suihku. Lähimmälle Ben Gurionin lentokentälle on matkaa noin 20 kilometriä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja ennakkopyynnöstä. Huoneistohotelli sijaitsee osoitteessa Kiryati 8 Ramat Gan. 3 hengen Loft-huoneen saa alkaen 223 euroa/ 2 yötä. Kikar Ha-Medina on neljän kilometrin päässä.

 

K Suites TLV By The Beach

Hotelli sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä Bugroshovin rannasta. Huoneistoissa on suihku, jääkaappi, vedenkeitin ja parveke. Parvekkeelta avautuu kaupunkinäköala. Wi-Fi on läytettävissä kaikissa hotellihuoneissa, ja se on maksuton. Kahden hengen huone maksaa alkaen 125 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Ness Ziona 8.

 

EDULLISET HOTELLIT

Sky Hostel

Hostelli sijaitsee Tel Avivin keskustassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Frishman-rannasta. Hostellissa on valittavissa huoneita, joissa on oma kylpyhuone, jaettu kylpyhuone sekä makuusaleja. Joissakin huoneissa on jopa oma parveke. Ilmainen Wi-Fi toimii hostellin aulassa. Hostellin lähistöllä on baareja, ravintoloita ja kauppoja. 2 hengen huone omalla kylpyhuoneella alkaen 67 euroa. Sky Hostel sijaitsee osoitteessa Ben Yehuda 34.

 

Florentine Backpackers Hostel

Hostelli sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta Jaffasta. Ranta ja Rothschildin bulevardi on 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hostellissa on huoneita omalla kylpyhuoneella tai jaetulla kylpyhuoneella sekä makuusaleja. Florentinen alueella on paljon kauppoja ja ravintoloita.  Kahden hengen huone omalla kylpyhuoneella maksaa alkaen 67 euroa. Hostelli sijaitsee osoitteessa Elifelet 10.

 

Abraham Hostel Tel Aviv

Hostelli sijaitsee Tel Avivin keskustassa. Kaikissa yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on oma jääkaappi ja suihku. Wi-Fi on käytettävissä kaikissa huoneissa, ja se on maksuton. Kahden hengen huone maksaa alkaen 80 euroa. Hostelli sijaitsee osoitteessa Levontin 21.


Kommentit

Majoitus Tel Avivissa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>