Haifa majoitus

Luksusta ja rauhaa kaipaava voi majoittua Karmel-vuorelle Dan Carmel-hotelliin. Dan hotelliketjuun kuuluvasta suuresta hotellista on hulppeat maisemat Haifan lahdelle. Hotellissa on ravintoloita, uima-allas, lasten allas sekä kuntosali. Danyland, hotelliketjun oma lastenklubi tarjoaa monenlaisia hauskoja aktiviteetteja lapsille viikonloppuisin ja loma-aikoina. Kaikissa hotellin tiloissa on ilmainen wi-fi. Hotellin lähellä kulkee Louis Promenade maisemakävelyreitti. Huonehintaan kuuluu buffet-aamiainen, hinta kahdelle alk. 230 euroa. Lisätietoja hotellin omilta sivuilta https://www3.danhotels.com/HaifaHotels/DanCarmelHaifaHotel.

Leonardo Plaza sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä rannalta, Karmel-vuoren ja Välimeren välissä. Useimmista huoneista sekä terassilta on merinäkymä. Hotellissa on 184 huonetta, ilmainen wi-fi, ravintola, sisä- ja ulkouima-allas sekä kuntosali.  Hotellin lähellä sijaitsee monia kaupungin nähtävyyksiä kuten Tikotinin japanilaisen taiteen museo, Bahai puutarhat, Bahai-huvipuiston ja Madatech tiedemuseo.  Huonehintaan kuuluu kehuttu ja runsas aamiainen. Huonehinnat alk. 230 euroa. Lisätietoja https://www.fattal.co.il/leonardo-plaza-haifa-hotel. Sivun vasemmasta nurkasta voi vaihtaa kielen englanniksi, venäjäksi tai ranskaksi.

Bay Club Atlas Boutique on kaunis, 1930-luvun tyyliä huokuva neljän tähden hotelli. Karmel-vuorella sijaitsevan hotellin huoneissa on puutarhanäköala, ilmainen Wi-Fi, ilmastointi ja taulu-tv. Joissain huoneissa on oma terassi. Israelilainen aamiainen tarjoillaan suuressa lounge-tilassa, josta on näköala puutarhaan. Iltapäivällä maanantaista perjantaihin asiakkaat voivat nauttia ilmaisia ​​juomia ja pikkupurtavaa lounge-tilassa. Hotellilta on maksuton kuljetus Bahai-puutarhoille. Huonehintaan kuuluu buffet-aamiainen, hinta kahdelle alk. 103 euroa. Hyvä hinta – laatu suhde. Hotellin omat sivut https://www.atlas.co.il/all-hotels.

Haifa Guest Hotel sijaitsee saksalaisessa siirtokunnassa, osoitteessa 42 Ben Gurion. Huoneistohotelli tarjoaa perusmajoitusta hyvällä sijainnilla Bahai-puutarhojen vieressä, lähellä nähtävyyksiä, kahviloita ja ravintoloita. Hotellissa on ilmainen wi-fi. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja mikroaaltouuni. Joissain huoneissa on oma parveke. Hinnat alk. 70 euroa kahdelta hengeltä. Lisätietoja http://haifahouse.com/.

Wadi Salibin alueella, 61 Hertzel St. sijaitseva uniikki Art Gallery Hotel on varsinainen taideteos. Hotellin historia alkaa vuonna 1938, kun sileäpintainen Bauhaus oli vallitseva rakennustyyli. Loistokkaana hotellina toiminut rakennus toimi välillä toimistotiloina. Rakennus restauroitiin uuteen loistoonsa vuonna 2006. Rauhallinen hotelli on toiminut vuodesta 2010 näyttelytilana paikallisille taiteilijoille ja hotellin katolla on jopa oma veistosterassi.  Hotellin palveluita ovat mm.  kahvila, kuntosali ja hemmotteluhoitoja tarjoava kylpylä.  Hinnat alk. 61 euroa. Mikäli aamiainen ei kuulu valittuun huonehintaan, sen saa erikseen n. 10 eurolla hotellista. Hotelli sijaitsee lähellä MadaTechin tiedemuseota. Lisätietoja http://www.hotelgallery.co.il/?page_id=738.

 


Kommentit

Majoitus Haifassa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>