Akkon parhaat ravintolat

Tervetuloa tutustumaan Akkon parhaisiin ravintoloihin. Tarjoamme valikoiman herkullisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tyydyttävät kaikenlaiset makumieltymykset. Olipa mielessäsi mereneläviä, kasvisruokia tai välimerellisiä herkkuja, Akon ravintolat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä.

Doniana Homat Acossa – Merenrantaravintola, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Sijaitsee majakan läheisyydessä. Doniana Homat Acossa tarjoaa laajan valikoiman mereneläviä, halal-lihaa, israelilaisia, itämaisia ja välimerellisiä annoksia sekä vegaanisia vaihtoehtoja. Ravintola on avoinna joka päivä klo 12-24. Tee pöytävaraus puhelimitse numerosta +972 4 991 0001. Lisätietoja ravintolan omilta Facebook-sivuilta: Doniana Homat Acossa Facebookissa.

Suositukset ja arviot (vapaasti käännetty englannin kielestä):

  • ”Doniana Homat Acossa on ehdottomasti yksi Akkon parhaista ravintoloista! Heidän merenantimet ovat herkullisia ja palvelu on erinomaista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan heidän vegaanisia vaihtoehtojaan.” – Matias, TripAdvisor-arvio.

Merenantimet

Uri Buri – Pohjois-Israelin ja joidenkin mielestä koko Lähi-Idän paras kalaravintola. Osoite: Ha’-Hagana 11. Tarjoaa herkullisia ostereita, barramundia, sashimilohta, anjovista, mustekalaa, gorgonzola-avocado-katkarapuja, kalakeittoja ja salaatteja. Listalta löytyy myös muutama kasvis- ja vegaanivaihtoehto. Avoinna joka päivä klo 12-24.

Suositukset ja arviot (vapaasti käännetty englannin kielestä):

  • ”Uri Buri on ehdoton paikka merenelävien ystäville. Heidän ostereitaan ja sashimilohtaan ei voi verrata mihinkään muuhun. Ravintola tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja tunnelma on rento ja viihtyisä

Kasvisruokaa

Hummus Said – Vanhan kaupungin torilla sijaitseva hummus-ravintola, jota et voi jättää väliin. Tarjoaa herkullista ja edullista hummusta, joka houkuttelee ruokailijoita ympäri maailmaa. Kokeile paikan omaa pitaleipää hummuksen kanssa. Hummus Said on avoinna sunnuntaista perjantaihin klo 6-14.30. Lauantaisin ravintola on suljettu.

Suositukset ja arviot (vapaasti käännetty englannin kielestä):

  • ”Hummus Said on ehdottomasti paras hummus, jota olen koskaan maistanut! Torilla jonottaminen kannattaa, sillä tämä paikka tarjoaa mahtavan makuelämyksen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös heidän pitaleipäänsä!” – Anna, Yelp-arvio.

Falafel Arafe – Tarjoaa kaupungin parhaat falafelit vanhassa kaupungissa. Jonot saattavat olla pitkiä, mutta palvelu on nopeaa. Odota hetki, niin saat maistuvan ja edullisen makuelämyksen. Falafel on mausteinen kikherneistä (tai härkäpavuista) valmistettu kasvispyörykkä, jota tarjoillaan muun muassa salaatin kanssa. Hakol-vaihtoehtoon sisältyy kaikki lisukkeet. Ravintola on avoinna klo 8-16 joka päivä.

Suositukset ja arviot (vapaasti käännetty englannin kielestä):

  • ”Falafel Arafe on ehdottomasti Akkon parhaita ruokapaikkoja! Heidän falafelinsa on täydellisesti maustettua ja rapeaa. Palvelu on ystävällistä, ja ravintolassa on aito ja tunnelmallinen ilmapiiri.” – Mohammed, Zomato-arvio.

Pikkunälkään

Kukushka Premium snack bar – Sympaattinen baari, joka tarjoaa tunnelmallisen taukopaikan oluen tai pikkuaterioiden äärellä. Kukushka on saanut Trip Advisorin Certificate of Excellence -maininnan ja sijaitsee Turkkilaisessa basaarissa vanhassa kaupungissa. Lisätietoja ravintolan omilta Facebook-sivuilta: Kukushka Premium snack bar Facebookissa.

Suositukset ja arviot (vapaasti käännetty englannin kielestä):

  • ”Kukushka Premium snack bar on todella viehättävä paikka rentoutua ja nauttia herkullisista pikkuaterioista. Heidän valikoimassaan on monipuolisia ja laadukkaita vaihtoehtoja. Suosittelen ehdottomasti käymään täällä!” – Laura, TripAdvisor-arvio.

 


Kommentit

Akko ruokailu — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>