Akkon parhaat ravintolat

Merenrantaravintola, joka tarjoaa jokaiselle jotakin on ehdottomasti ravintola Doniana Homat Acossa, majakan lähellä. Tarjolla on merenantimia, halal-lihaa, kasviruokia, israelilaisia, itämaisia ja välimerellisiä annoksia sekä vegaanisia vaihtoehtoja. Ravintola on avoinna joka päivä klo: 12-24. Pöytävaraukset puhelimitse +972 4 991 0001. Lisätietoja ravintolan omilta Facebook-sivuilta, https://web.facebook.com/%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%90-Doniana-%D8%AF%D9%86%D9%8A%D8%A7%D9%86%D8%A7-331353773618640/?_rdc=1&_rdr.

Merenantimet

Pohjois-Israelin ja joidenkin mielestä koko Lähi-Idän paras kalaravintola Uri Buri sijaitsee osoitteessa Ha’-Hagana 11. Tarjolla on mm. ostereita, barramundia, sashimilohta, anjovista, mustekalaa, gorgonzola ja avocado katkarapuja, kalakeittoja ja salaatteja. Listalla on myös muutama kasvis- ja vegaanivaihtoehto. Avoinna joka päivä klo: 12-24.

Kasvisruokaa

Hummus Said vanhan kaupungin torilla on ehdottomasti pakko kokea. Edullinen ja erittäin maukas hummus houkuttelee ruokailijoita ympäri maailmaa, joten jonottamiselta tuskin välttyy. Hummus on kikherneistä ja tahinista valmistettua mausteista dippikastiketta. Kokeile paikan oman pitaleivän kanssa.  Hummus Said on avoinna sunnuntaista perjantaihin klo: 6 -14.30. Lauantaisin suljettu.

Falafel Arafe vanhassa kaupungissa tarjoaa kaupungin parhaat falafelit, joten jonoa ei tarvitse ihmetellä täälläkään. Jono liikkuu kuitenkin nopeasti, joten kannattaa odottaa hetki herkullista ja edullista makuelämystä. Falafel on kikherneistä (tai härkäpavuista) valmistettu mausteinen friteerattu kasvispyörykkä, joka tarjoillaan mm. salaatin kanssa. Falafel kaikkilla lisukkeilla on ”hakol”. Istumapaikkoja on vain muutama. Arafe on avoinna klo: 8-16 joka päivä.

Pikkunälkään

Kukushka Premium snack bar on sympaattinen baari, joka tarjoaa tunnelmallisen taukopaikan oluen tai pikkuaterioiden äärellä. Trip Advisorin Certificate of Excellence-maininnan saanut pikkubaari sijaitsee Turkkilaisessa basaarissa vanhassa kaupungissa. Lisätietoja ravintolan omilta Facebook-sivuilta https://web.facebook.com/kukushka.premium.snack.bar?utm_source=tripadvisor&utm_medi%20um=referral&_rdc=1&_rdr.