KALLIIT HOTELLIT

Royal Beach Hotel Eilat

Tämä suosittu viiden tähden hotelli tarjoaa oman yksityisen rannan, jolta on näkymä Eilatin Punaisellemerelle. Hotellissa on kolme ulkona odottavaa uima-allasta, aurinkoterassi ja wellnesskeskus. Kaikissa hotellin 353 huoneessa on ilmastointi sekä teen ja kahvin valmistusvälineet että näköala uima-altaalle tai merelle. Useimmissa huoneissa on oma parveke. King’s Cityn raamatullinen teemapuisto on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee osoitteessa Akhi Eilat.

 

Dan Eilat

Hotelli sijaitsee 3 kilometrin päässä Eilatin keskustasta, Punaisenmeren rannalla. Ylelliset huoneet on sisustettu tyylikkäästi lämpimillä sävyillä. Huoneiden parvekkeelta on näkymät merelle tai uima-allasalueelle. Hotellissa on squashkenttä, ulkoporeallas ja moderni wellnessalue. Kahden hengen huone alkaen 228 euroa.

 

Soleil Boutique Hotel

Hotelli sijaitsee Eilatin keskustassa vain 50 metrin päässä hiekkarannalta. Ilmastoiduissa huoneissa on jääkaappi ja kylpyhuone. Joissakin huoneissa on parveke. Huoneista on näkymä kaupunkiin. Kings City Eilat-huvipuisto sijaitsee 1 kilometrin päässä hotellista. Lentokenttä on vain 400 metrin päässä. Kahden hengen huone alkaen 180 euroa. Soleil Boutique Hotel sijaitsee osoitteessa Tarshish 12.

 

 

KESKIHINTAISET HOTELLIT

 

Erika Luxurious Apartment

Tämä lemmikkiystävällinen huoneistohotelli sijaitsee 1,9 kilometrin päässä Kings Citystä. Hotellin huoneistoissa on keittiö, kylpyhuone ja terassi. Eilatin lentokenttä sijaitsee 2 kilometrin päässä ja Eilatin rantakatu puolestaan 1,4 kilometrin etäisyydellä. Kahden hengen huoneisto maksaa alkaen 108 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Hativat Anegev 27.

 

Almog Eilat

Almog Eilat sijaitsee 1,3 kilometrin päässä keskustasta. Hotellissa on ulkouima-allas ja baari sekä hotellin katolla vain naisille tarkoitettu aurinkoterassi. Huoneet ovat moderneja, ja niihin kuuluu parveke tai terassi. Wi-Fi on käytettävissä kaikissa  huoneissa, ja se on maksuton. Samassa rakennuksessa on myös ruokakauppa. Lähin ranta on 2 kilometrin päässä. Kahden hengen alkaen 70 euroa. Almog Eilat sijaitsee osoitteessa HaTana’im 4.

 

 City Apartments

Huoneistohotelli sijaitsee Eilatissa vain 800 metrin päässä rannasta. Ilmastoiduissa huoneissa on keittiö, jossa on mikroaaltouuni sekä jääkaappi. Eilatin lentokenttä sijaitsee 900 metrin päässä ja Eilatin rantakatu 1,2 kilometrin etäisyydellä. Kahden hengen huone alkaen 97 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Ofira 6.

 

EDULLISET HOTELLIT

 

Rich Royal Suites Eilat

Hotelli sijaitsee noin 900 metrin päässä Kings City-huvipuistosta. Kaikissa huoneissa on minikeittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi ja vedenkeitin. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen Wi-Fi. Kahden hengen huone varattavissa alkaen 67 eurolla. Hotelli sijaitsee osoitteessa Tarshish 1.

 

Custo Club

Majatalo Custo Club sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä rannasta. Ilmastoiduissa huoneissa on parveke ja oma kylpyhuone. Custo Clubin terassilla on uima-allas. Kahden hengen huone kylpyhuoneella ja parvekkeella maksaa alkaen 58 euroa. Majatalo sijaitsee osoitteessa Mish’ol Shoshan 2.

 

Sunset Inn

Majatalo sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä Punaisestamerestä ja kaupungin ostoskadusta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tv ja minibaari sekä joitakin minikeittiön mukavuuksia. Wi-Fi on käytettävissä koko majoituspaikassa ja on ilmainen. Kahden hengen huoneen hinnat alkaen 52 euroa. Sunset Inn sijaitsee osoitteessa Retamim 130.


Kommentit

Majoitus Eilatissa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>